dimecres, 11 de març del 2009

la causa i la conseqüència

La causa deu ser el que provoca el fet i la conseqüència el fet en si, llavors la causa és també una conseqüència prèvia? Això és un peix que es mossega la cua, millor deixar la filosofia pels filòsofs que és la seva feina i jo deixar de perdre el temps...

1 comentari:

  1. Ei Miqui, sóc l'Antoni de Lleida! En respecte a això de causa i conseqüència, no sé, ho trobo una mica extrany... però crec que la causa no és una conseqüència previa perque la conseqüència és la "reacció" que en coneixem nosaltres de la causa, i com que no s'havia acabat de produïr aquesta causa doncs no en coneixiem encara la reacció (conseqüència) que hauria provocat la primera causa... però bé, deixem-ho que costa molt d'entendre això...!
    Per cert, veig que també tens un blog, i que has descobert també el meu blog!!! Doncs ja he donat records a ma mare de part vostra, que ens ve a animar i això sempre ajuda una miqueta.
    Bueno a Òdena no ens podrem veure, perque tinc la comunió de la meva cosina germana i coincideix (és una hora després de l'inici de la cursa). Si es pogués estar en dos llocs alhora...ja aniria bé ja!
    Però bueno, a Alcanar el divendres si que ens veiem eh!
    Vinga Miquel, a entrenar força i a vigilar per les carreteres!!!

    ResponElimina